Domaine du Pradas Gigondas je fantastické víno. Víno má vůní čerstvých malin a švestek spolu s kořením, divokými bylinkami a mokrými kameny. Vykazuje nádhernou eleganci a vyrovnanost prostřednictvím středního těla, které je podpořeno neuvěřitelně hedvábnými taniny s elegantním povrchem. Alkohol: 14,5%
Jsou výrazně cítit třešně a jahody má mírné třísloviny, nos je rozhodně ovocný. Chuť má dobrou hustotu, jsou známky zralého ovoce. Chutné a harmonické víno. Je vhodné ke stárnuti.
Víno má tmavě rubínovou barvu, vykazuje kulatou, bohatou chuť s tóny borůvek, ostružin a lékořice s dlouhou dochutí. Vůně je plná náznaků černého rybízu, moruše, koření a kůže. Víno se hodí k zvěřině a červenému masu.
Réva je přibližně 35 let stará. Víno zrálo 18 měsíců v dubových sudech. Víno můžete skladovat po dobu 8 let.
Odrůdy: Grenache noir 70%, Syrah 15%, Mourvèdre 15% Alkohol: 14,5 ° Roční objem: 2 000 lahví. Stárnutí: od 8 do 10 let ve sklepě. Hrozny jsou pečlivě vybírány a sklízeny ručně. Víno zraje po dobu 12 měsíců v dubových sudech.
Intenzivní rubínově fialová barva. V nose se vyvíjejí vůně zralého červeného a černého ovoce. Chuť odhaluje velkolepou hustotu a přítomnost tříslovin, měkkých a elegantních. Toto víno se nejlépe podává při 18-19 ° C a dobře se hodí k červenému masu. Hodnocení: Jednohvězdičkový průvodce Hachette des Vins 2020 Zlatá medaile 90+ - Poznámka: 90/100 - Průvodce Gilbert & Gaillard 2016 Medaile 90+ (92/100) - Guide Gilbert & Gaillard 2013 Vyznamenaná medaile - International Wine Challenge 2012 Stříbrná medaile - Mezinárodní soutěž vín a lihovin 2012
Horká před fermentační macerace, po které následuje tradiční vinifikace v kapalné fázi při 20 ° C
Hliněné a vápencové půdy.
Víno s pěkně tmavou rubínovou barvou. Představuje intenzivní aroma červených plodů, lesních jahod a vanilky a toastových tónů. Pružné a plné červené víno se sladkým závěrem na patře.
Perfektní s předkrmy, grilovaným masem, zvěřinou a sýrem Alkohol: 13,5%